Kwaliteit

Duurzaamheid, Kwaliteit en Veiligheid staan bij GTZ B.V. altijd voorop!

Contact ons +31(0)113 288 000

Duurzaam Transport

Bij GTZ B.V. besteden we extra aandacht aan het milieu door te focussen op duurzaamheid. Ons wagenpark voldoet naast alle benodigde certificaten ook aan de laatste milieu eisen. Zo bevatten alle eenheden bijvoorbeeld euro 5/6 motoren en zijn de trekkers uitgevoerd met loscompressors waardoor het mogelijk is om de tanks te lossen met eigen lucht. Daarnaast volgen onze chauffeurs trainingen om de CO2-uitstoot terug te dringen door het brandstof gebruik zo laag mogelijk te houden en focussen we altijd op de meest efficiënte routes om van A naar B te komen.

Daarnaast wordt ons moderne wagenpark jaarlijks onderhouden en zorgen we standaard voor goede kwaliteit olie en brandstoffen. Ook in de planning zitten we niet stil en focussen we altijd op efficiënte planning om lege kilometers te vermijden.

Lees meer

Kwalitatief en Veilig Transport

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze eenheden en chauffeurs voldoen dan ook aan het EU-beleid gesteld rondom chemisch en voedseltransport. Zo beschikken onze chauffeurs onder andere over ADR en BBS certificaten.

Naast het EU-beleid doen wij er zelf ook alles aan om kwaliteit en veiligheid te waarborgen van ons transport. Met name betreft het chemisch- en gekoeld transport stellen wij strenge eisen van onze chauffeurs en onze transport eenheden. Zo zorgen we er onder andere voor dat onze chauffeurs en werknemers continue blijven doorleren en innoveren.

Track & Trace

Om snel te kunnen schakelen en zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen bevatten al onze transport eenheden een moderne boordcomputer. Met behulp van Carcube software zijn onder andere rust- en rijuren van de chauffeur duidelijk zichtbaar maken en weten wij ten alle tijden waar de vrachtwagens zich real-time bevinden.

Door slimme koppelingen vanuit EasyTrip en Trimble kunnen ritopdrachten direct verzonden en gewijzigd worden naar de boordcomputers. Hierdoor kan de chauffeur altijd snel en gemakkelijk genavigeerd worden via de meest efficiënte routes. Daarnaast maken we gebruik van een mobiele app waarmee onze chauffeurs snel transportopdrachten kunnen afronden op locatie.

Vertel mij meer

Meer weten?

Meer weten ons kwaliteit beleid en de innoverende maatregelen die wij ondernemen voor het milieu? Onze experts vertellen u er graag meer over!

+31(0)113 288 000 info@gtz-bv.nl
adminKwaliteit