Koeltransport

Sinds 1996 expert in het kwalitatief vervoeren van alle gekoelde producten.

Contact ons +31(0)113 288 000

Geconditioneerd Transport

Gekoelde Transporten Zeeland B.V. is sinds 1996 gespecialiseerd in het vervoeren van gekoelde en bevroren producten. Wat begon bij Gekoelde Transporten Zeeland met 2 volvo koelwagens met bestemmingen zoals Rusland, Spanje en voormalig Joegoslavië is heden tijd uitgebreid tot een wagenpark van 15 moderne eenheden.

Kwaliteit staat bij geconditioneerd transport altijd voorop en al onze eenheden zijn dan ook uitgerust met de modernste technieken voor koeltransport. Zo kunnen wij de temperatuur exact monitoren en houden wij onze wagens nauwletetend in de gaten zodat de producten op tijd geleverd worden.

Lees meer

Kwaliteit Staat Voorop

Bij GTZ B.V. staat de kwaliteit van ons transport altijd voorop en besteden we extra aandacht om onze systemen altijd up-to-date te houden met de laatste duurzame ontwikkelingen. Voor het vervoeren van alle gekoelde- en bevroren producten voldoen al onze wagens aan de benodigde voedselveiligheids eisen gesteld door de EU en beschikken wij over alle benodigde certificaten voor betrouwbaar geconditioneerd transport!

Dé Specialist in Transport

GTZ Transport B.V. is met 25 jaar ervaring dé specialist voor het vervoeren van al uw chemische en gekoelde producten.

Chemisch Transport

Het transporteren van chemicaliën vergt extra aandacht. Bij GTZ B.V. staan veiligheid en kwaliteit hierbij altijd voorop.

Lees meer

Koeltransport

Gekoelde Transporten Zeeland BV is sinds 1996 dé expert in het (inter)nationaal vervoeren van gekoelde en bevroren producten.

Lees meer

Containertransport

Naast chemisch- en koeltransport verzorgen wij dagelijks nationaal en internationaal (box)container-, bulk-, tautlinertransport.

Lees meer

Meer weten ons gekoeld transport?

Of u nu opzoek bent naar een koeltransport partner of het eenmalig laten vervoeren van uw producten, GTZ B.V. staat voor u klaar! Wij vertellen u graag meer over de koeltransport mogelijkheden voor uw producten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

+31(0)113 288 000 info@gtz-bv.nl
adminKoeltransport