Containertransport

Dagelijks (inter)nationaal (box)container-, bulk- en tautlinertransport

Contact ons +31(0)113 288 000

Containertransport

Bent u opzoek naar een containertransport partner? Dan bent u bij GTZ B.V. aan het juiste adres. Wij verzorgen dagelijks nationaal en internationaal (box)container-, bulk-, tautliner-, tankcontainer- en koeltransport. Met ons gevarieërde en flexibele wagenpark is vrijwel alles mogelijk!

Al onze eenheden voldoen aan de moderne standaarden  en laatste milieu eisen. Zo bevatten alle eenheden bijvoorbeeld euro 5/6 motoren en zijn onze ervaren chauffeurs gecertificeerd voor al het benodigde transport. Daarnaast zijn al onze wagens voorzien van een Track & Trace systeem waar we snel kunnen schakelen, efficiënt kunnen plannen en alle goederen nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Lees meer

Kwaliteit Staat Voorop

Bij GTZ B.V. staat de kwaliteit van ons transport altijd voorop en besteden we extra aandacht om onze systemen altijd up-to-date te houden met de laatste duurzame ontwikkelingen. Zo wordt ons moderne wagenpark jaarlijks onderhouden en zorgen we standaard voor goede kwaliteit olie en brandstoffen. Ook in de planning zitten we niet stil en focussen we altijd op efficiënte planning om lege kilometers te vermijden.

Dé Specialist in Transport

GTZ Transport B.V. is met 25 jaar ervaring dé specialist voor het vervoeren van al uw chemische en gekoelde producten.

Chemisch Transport

Het transporteren van chemicaliën vergt extra aandacht. Bij GTZ B.V. staan veiligheid en kwaliteit hierbij altijd voorop.

Lees meer

Koeltransport

Gekoelde Transporten Zeeland BV is sinds 1996 dé expert in het (inter)nationaal vervoeren van gekoelde en bevroren producten.

Lees meer

Containertransport

Naast chemisch- en koeltransport verzorgen wij dagelijks nationaal en internationaal (box)container-, bulk-, tautlinertransport.

Lees meer

Meer weten over containertransport?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die containertransport van GTZ B.V. voor u kan betekenen? Onze experts vertellen er graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

+31(0)113 288 000 info@gtz-bv.nl
adminContainertransport