Chemisch Transport

Dé expert in het kwalitatief vervoeren van alle chemische stoffen.

Contact ons +31(0)113 288 000

Internationaal Chemisch Transport

GTZ B.V. is de expert in het kwalitatief vervoeren van alle chemische stoffen. Het transporteren van chemicaliën vergt extra aandacht en regelgeving. Bij GTZ B.V. staan veiligheid en kwaliteit hierbij altijd voorop en wordt er extra aandacht besteed aan de transport condities.

Al onze eenheden en chauffeurs voldoen dan ook aan de benodigde voorschriften gesteld in het reglement voor het vervoer over land van gevaarlijke stoffen. Zo beschikken al onze chauffeurs gespecialiseerd in chemisch transport over de juiste ADR en BBS certificaten. Hierdoor kunnen we alle ADR producten en tankcontainers veilig van A naar B vervoeren en de kwaliteit leveren die van ons wordt verwacht.

Lees meer

Kwalitatief Tankcontainer Transport

Bij GTZ B.V. staat kwaliteit altijd voorop en in het geval van chemisch transport vergt dit extra aandacht. Ons wagenpark voldoet naast alle benodidge certificaten voor chemisch transport ook aan de laatste milieu eisen. Zo bevatten alle eenheden bijvoorbeeld euro 5/6 motoren en zijn de trekkers uitgevoerd met loscompressors waardoor het mogelijk is om de tanks te lossen met eigen lucht.

Dé Specialist in Transport

GTZ Transport B.V. is met 25 jaar ervaring dé specialist voor het vervoeren van al uw chemische en gekoelde producten.

Chemisch Transport

Het transporteren van chemicaliën vergt extra aandacht. Bij GTZ B.V. staan veiligheid en kwaliteit hierbij altijd voorop.

Lees meer

Koeltransport

Gekoelde Transporten Zeeland BV is sinds 1996 dé expert in het (inter)nationaal vervoeren van gekoelde en bevroren producten.

Lees meer

Containertransport

Naast chemisch- en koeltransport verzorgen wij dagelijks nationaal en internationaal (box)container-, bulk-, tautlinertransport.

Lees meer

Uw Chemisch Transport in goede handen!

Of u nu opzoek bent naar een Chemisch partner of het eenmalig laten vervoeren van uw chemische producten, GTZ B.V. staat voor u klaar! Wij vertellen u graag meer over de Tankcontainer Transport mogelijkheden voor uw producten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

+31(0)113 288 000 info@gtz-bv.nl
adminChemisch Transport